dimarts, 22 de novembre del 2011

Música Entre Amics: El Corral de Pepeta


Què és El Corral de Pepeta?...

Segons Vicent Nácher, autor dels textos  de l’espectacle muntat al voltant d’aquest recull de cançons, “ben bé podria ser un lloc imaginari on ens retrobem amb la nostra infantesa, amb la puresa d´imatges del xiquet que tots portem dins. Totes i tots tenim un corral on retornem de tant en tant al llarg de la vida, un territori comú que ens agermana com a humans, capaços de les dosis més altes d´estima. Sempre portem a dintre la nostra particular àvia Pepeta, que ens va ajudar a descobrir el món amb cançons.”

El Corral de Pepeta  ens convida a un passeig musical per les moltes i variades cançonetes de quan érem menuts. Cançons tradicionals i popularsper a jugar, de bressol, de Pasqua, de tradicions religioses,  festives...

Amb aquest treball,  Josep Maravilla(alma mater del projecte i músic habitual a les nostres jam-sessions falleres),instal·lat a la màgica Ribera Alta del Xúquer i concretament a Algemesí, explora tot un món de lletres i notes populars de sempre i les recrea amb un pop fresc molt dels nostres dies.

Josep Maravilla: guitarra
Oscar Briz: guitarra i veus
Josep Perez: guitarra i veus
Joansa Maravilla: percussions



DISSABTE 26 de NOVEMBRE, a les 19,30h.
Casal d'Arrancapins
carrer del Pintor Vila Prades, 18 baix
València

ENTRADA LLIURE