dimecres, 17 de novembre del 2010

Musica Entre Amics, amb Néstor Mont



Néstor Mont és un dels músics més inquiets i de més trajectòria del País Valencià. Ha tingut a veure amb un bon grapat de formacions musicals de molt diferent caire de les quals es poden assenyalar  Bacilos Transparentes, Bajo Nocturno, Chameleons, La Espina de Hebe, CendrairesL’ham de FocLa corda fluixa, Carcaixent Riff-RaffAlgemir, Aljub, Carraixet, la rondalla El Trencall, el Grup de Danses de Carlet, Màrius Asensi i 21 grams… Al temps composa per acompanyar musicalment poesies amb Argila de l’Aire (Poemes Solidaris) i amb el grup de recitació poètica d’Algemesí Confiteor en espectacles com Tres Poetres, La Terra i el Goig i El Mural del PV.

Una de les branques que Néstor treballa amb més intensitat és el tractament del repertori tradicional valencià però enriquint-lo amb nous arranjaments . Una  mostra d’aquest treball ha quedat enregistrada al seu primer disc en solitari “Sentit”.

Tant aquest apropament al repertori tradicional com la bona química amb Pep Gimeno “Botifarra”, fan que li produisca el seu primer disc “Si em pose a cantar cançons”, on posa en pràctica aquestes idees d’experimentals així com la col·laboració amb Carles Denia al seu disc “Tan alta com va la lluna”. Ara mateix Néstor acaba de traure al mercat el seu segon disc “Amor de Terra”, un passeget emotiu entre el paisatge i la vida. 



Dissabte 27 de novembre, a les 20 hores,
al Casal d'Arrancapins
(carrer del Pintor Vila Prades, 18, València)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada